25/08/2019
Kërko

aurenc bebja - Rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem bëni një tjetër kërkim

Mbreti Zog, kryeministrit Kota: Të zëvendësohen të paaftët, universiteti të merret me arsimin e...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Journal des débats politiques et littéraires” ka botuar, të dielën e 20 janarit 1929, në faqen n°8, një shkrim në...

Leka Zogu, trashëgimtari i parë i një froni europian me origjinë amerikane

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Excelsior” ka botuar, të mërkurën e 5 prillit 1939, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me lindjen dhe origjinën...

Fjalët e para të mbretit Zog pas atentatit të Vjenës

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Petit Journal” ka botuar, të hënën e 23 shkurtit 1931, në faqen n°3, fjalët e para të mbretit Zog...

Çfarë shkruante gazeta franceze për Riza Lushtën, futbollistin e famshëm shqiptar

Nga Aurenc Bebja*, Francë “L’Auto” ka botuar, të mërkurën e 16 dhjetorit 1942, në ballinë, një rrëfim të rrallë për futbollistin e talentuar shqiptar...

Kur mbreti Zog lejoi Fan Nolin të kthehej në Shqipëri

Nga Aurenc Bebja*, Francë “L’Ere nouvelle” ka botuar, të martën e 30 janarit 1934, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me lejimin e...

Deklarata e mbretit Zog në gazetën franceze, një vit pas pushtimit të Shqipërisë nga...

Aurenc Bebja*, Francë “Le Midi Socialiste” ka botuar, të martën e 9 prillit 1940, në faqen n°2, deklaratën e mbretit Zog, një vit pas...

Mbretëresha Geraldinë duke u dhënë autografe fëmijëve suedezë (FOTO)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Figaro” ka botuar, të shtunën e 22 korrikut 1939, në ballinë, fotografinë e mbretëreshës Geraldinë duke u dhënë autografe fëmijëve...

 “L’Univers Israélite” (1930): Një gazetar hebre, ambasador i SHBA-ve në Shqipëri

Nga Aurenc Bebja*, Francë “L’Univers Israélite” ka botuar, më 21 shkurt 1930, një shkrim në lidhje me ambasadorin e ri amerikan të emëruar në...

Kur mbreti Zog dhe Geraldina inauguruan një stacion radiofonik në Tiranë (FOTO)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Excelsior” ka botuar, të shtunën e 3 dhjetorit 1938, në faqen n°8, fotografinë e mbretit Zog dhe mbretëreshës Geraldinë, pas largimit...

Historia e 1750 flamujve shqiptarë me sfond të kuq ku shqiponja fluturon mbi gjarprin...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Rappel” ka botuar, të enjten e 25 dhjetorit 1903, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me prodhimin dhe...

PËRZGJEDHJA E EDITORIT

Na ndiqni